WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - ZVC Mannschaft Kortessem  6 - 1  (3-1)

DATUM 05-04-2013  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG De beloften begonnen aan hun laatste thuiswedstrijd zonder Bijloos, Elia en El Mansouri.

En toch waren ze baas over Kortessem vanaf de eerste minuut. Doch in de tweede minuut puntert Vandeputte de bal nog tegen de paal. Een minuutje later zit een sluwe Battista L. korter op de bal. Zijn deviatie kwam net op tijd, 1-0. Een minuutje later krijgt Windmolders de uitgesproken kans aan de tweede paal op de gelijkmaker, doch hij schiet tegen de paal. Na elf minuten zet Longo een mooie actie neer op de linkerflank en het staat 2-0. Na zeventien minuten kan Vandeputte een 2-tegen-1 aanval goed afronden en de bezoekers op die manier doen aansluiten, 2-1. Maar een minuutje later leidt Celtic opnieuw met de dubbele marge als Molemans goed volgt op en schot van Hasdo en de rebound binnen schiet, 3-1, meteen ook de ruststand.

Na de rust is het vijf minuten wachten vooraleer Longo goed oprukt over zijn linker flank en de paal treft. En een minuutje daarna is opnieuw Windmolders bij de bezoekers dicht bij de aansluitingstreffer, doch opnieuw treft hij de paal. Celtic controleert zonder echt door te drukken en na een mooie actie van Hasdo kan hij een heel fraai doelpunt in de winkelhaak scoren, 4-1. Celtic drukt nu ietsje hoger en als Dalia de bal kan recupereren in minuut 41, behoudt hij ook goed het overzicht en schiet hij beheerst de 5-1 tegen de netten. Een minuutje daarna neemt Hasdo de goede optie om naar binnen te komen en ook eens te schieten in plaats van zichzelf uit te kappen. Want hij scoort meteen de 6-1 eindstand op het scorebord.

Een leuke partij van de vice-kampioenen, die er ondanks het feit dat er niets meer moet, toch een aangename wedstrijd van maakten tegen een mindere tegenstander. Volgende week kunnen we heet orgelpunt plaatsen in de laatste wedstrijd in en tegen RSC Koersel.